Torsdag den 7. marts 2024 kl. 1900 i Cosmos. ”Vildt med vin”
God mad og forkert vin - eller omvendt - er ødelæggende for begge dele. Men lækker mad og et velsmagende glas vin der passer til maden, kan få smagsløgene til at danse. Den oplevelse vil bestyrelsen gerne dele med medlemmerne. Så derfor har vi inviteret Anders Preisler, der er uddannet sommelier, til at præsentere en række vine som passer til aftenens menu. Anders vil endvidere fortælle om uddannelsen som sommelier og om egne erfaringer/oplevelser - både gode og dårlige, og selvfølgelig også hvilke vine der passer til hvilken mad. For at det ikke kun skal være teori, vil vi servere et ”vildt” måltid med forskellige gode vine til. Anders, medbringer vinene og kommenterer selvfølgelig disse når de serveres sammen med det udsøgte måltid.
Foreløbigt program:
1. Præsentation af aftenens program. Anders tager over.
Bobler + snacks.
2. Forret: Lakseroulade + brød + salat + dressing.
2 forskellige vine.
3. Hovedret: Rådyr. Vildtfrikadelle (bov + hals), samt dyreyg og dyrekølle + tilbehør.
3 forskellige vine.
4. Dessert: Brownies med frugt og is.
2 forskellige vine.
Dette helt vilde arrangement forventer vi at kunne gennemføre for kun 350,- kr. pr næse for både mad og vin. Der vil være mulighed for at bestille de serverede vine
Til melding senest 27. februar. På grund af lidt større forberedelser (dyrene skal jo skydes osv.), er tilmeldingsfristen lidt tidligere end normalt. Der kan ikke deltage mere end 30 personer, så tilmelding er efter princippet ”først til mølle” Pris 350,- kr.