Hvem er vi

Ramsø VinklubRAMSØ VINKLUB er etableret i 1999 og tilbyder i efterårs- og vintermånederne forskellige arrangementer, hvor primært vin er temaet på forskellig vis.

Der veksles mellem åbne arrangementer, hvor der opkræves et deltagergebyr og klubaftener, som er forbeholdt medlemmer.           


Har man ikke tidligere være med, er det muligt at deltage ved de åbne arrangementer, uden medlemskab. Det giver en chance for bedre at vurdere, om man har lyst til at fortsætte og blive medlem. Disse arrangementer vil ofte være smagninger, hvor en importør/vinhandler præsenterer udvalgte vine for deltagerne. Der er gerne tale om mindre importører/vinhandlere som har et indgående kendskab til de vine der serveres og i mange tilfælde har besøgt producenterne. Dette giver som regel en engageret præsentation og mulighed for at få information om de aktuelle forhold, som de enkelte vine er produceret under. En god lejlighed til at smage vine man ikke i det daglige møder når man handler ind, hvilket netop er det spændende ved at være med i en vinklub. 

I forbindelse med arrangementer er der som regel mulighed for at købe de smagte vine til en, i dagens anledning, tilbudspris. Det skal understreges, at det er et tilbud, så der er således IKKE forventning om at aftenen skal resultere i køb af en vis størrelse.


I RAMSØ VINKLUB finder man ikke en facitliste, som fortæller, hvilken vin der er bedst eller hvilken der er dårligst. Det er en helt individuel vurdering, hvor man synes at pris og kvalitet er optimal. Man behøver altså ikke være bange for at komme til at sige noget "forkert".


Klubaftener, der er forbeholdt medlemmer, er gratis, men til gengæld skal deltagerne selv sørge for vinene. Dette gøres ved enten selv, eller sammen med andre, at indkøbe en flaske, som falder ind under aftenens tema. Disse kan være meget forskellige som f.eks. en bestemt drue, et vindistrikt, land, en verdensdel osv.


Såvel arrangementer som klubaftener holdes i mødesalen på Ramsø Bibliotek, Toftehøjvej 11, Viby Sj.


Medlemskontingent, som betales i januar, er 300 kr.(incl. partner), og der afholdes normalt omkring seks arrangementer og seks klubaftener i en sæson. Vil du vide mere, kan du kontakte bestyrelsen


Læs klubbens vedtægter her