2017-11-09

Ramsø Vinklub


Torsdag den 9. november  2017: Vine fra USA

 

Sæsonens 2. arrangement byder på amerikanske vine præsenteret af Greve Vinkompagni. Henrik fra Greve Vinkompagni stiller op sammen med Andrea Hirschsprung fra importøren BestSelection. De vil præsentere vine fra Californiske Kendall-Jackson i skarp konkurrence med vine produceret af 14Hands fra Columbia Valley; Washington State.

Amerikanske vine produceret uden for Californien er ikke så tit på programmet i vinklubben. Men her får du nu muligheden, samtidig med at du kan smage vine fra en af de store producenter i Californien. Det kan kun blive en fantastisk aften!

Læs mere om de to producenter på www.bestselection.dk


Som udgangspunkt, skal du være medlem for at deltage, men hvis der er ledige pladser, er du velkommen til prøve at deltage i  arrangementet, for at se om det er noget du har lyst til fremover. Ud over navn og antal deltagere (max 2) bedes du oplyse e-mail og telefon.

 

Pris 150,- kr. Tilmelding senest torsdag den 2. november. Tilmelding herefter er bindende.Husk at overføre betaling for deltagelse til konto 1551-16892335, og husk at anføre afsender !

Alternativt kan der betales med Mobile Pay til 2910 5456.


Navn*
Antal deltagere:*
E-mail:
Telefon: