2018-02-28

Ramsø Vinklub


Onsdag d.28. februar 2018: AustralienTro det eller ej, men vi skal helt tilbage til 2011 for at finde det sidste arrangement med vine fra ”Down-under”. Derfor synes vi, at det nu er på tide at genopfriske bekendtskabet med Australien som ”vinkontinent”. Australien er jo kendt for deres national drue - Shiraz, som i hænderne på en god producent kan blive til supervine med masser af frugt og kraft. Dem vil vi helt sikkert få smagsprøver på, når Jesper Winther fra Winther Vin besøger os i Viby med et udvalg af deres Australske vine.

Jesper har dog lovet, at han også vil medbringe spændende nyheder i deres sortiment, så vi også kan opleve hvad de kan få ud af andre store druer som Cabernet Sauvignon og Merlot, samt måske vine på Petite Sirah og Primitivo. Vi tør godt love en spændende aften med vine du ikke har smagt før. Se mere på www.winthervin.dk.Pris 150,- kr. Tilmelding senest onsdag d.21 februar. Tilmelding herefter er bindende.


Husk at overføre betaling for deltagelse til konto 1551-16892335, og husk at anføre afsender !

Alternativt kan der betales med Mobile Pay til 36046.


Som udgangspunkt, skal du være medlem for at deltage, men hvis der er ledige pladser, er du velkommen til prøve at deltage i  arrangementet, for at se om det er noget du har lyst til fremover. Ud over navn og antal deltagere (max 2) bedes du oplyse e-mail og telefon.

Navn*
Antal deltagere:*
E-mail:
Telefon: