2019-04-10

Ramsø Vinklub

Navn*
Antal deltagere:*
E-mail:
Telefon:


Onsdag d.10 april 2019: Ekstra arrangement- GIN-aften  

 

På sidste års generalforsamling kom der rigtigt mange gode forslag til arrangementer på bordet, blandt andre en Gin aften. Det har bestyrelsen taget til efterretning og vi har valgt at lave det som et ekstra arrangement. Så den 10. april kommer ”Smagning.com” og fortæller hvad Gin faktisk er, hvor gin kommer fra og hvorfor der er så stor forskel på gin. Den klassiske drink er jo Gin & Tonic, og Tonic delen er heller ikke ligegyldig. Der er enorm forskel på smagen afhængig af hvilken tonic man anvender. Så mød op på denne aften og lær meget mere om gin’ens mysterier.


Pris 300,- kr. Tilmelding senest onsdag den 3. april og er herefter bindende. Det skal nævnes, at arrangementet kun gennemføres, hvis der er mindst 14 tilmeldteHusk at overføre betaling for deltagelse til konto 1551-16892335, og husk at anføre afsender !

Alternativt kan der betales med Mobile Pay til 36046.


Som udgangspunkt, skal du være medlem for at deltage, men hvis der er ledige pladser, er du velkommen til prøve at deltage i  arrangementet, for at se om det er noget du har lyst til fremover. Ud over navn og antal deltagere (max 2) bedes du oplyse e-mail og telefon.